Baby Giggle български бранд, които предлага модерни и практични стоки на разумни цени.

posted in: Новини | 0

Когато създаваме нашите модели, се опитваме на отговорим на очакванията , на съвременния родител за визия, удобство и практичност . Правим всичко с много положителна емоция и сърце. Използваме само тествани НЕ ТОКСИЧНИ материали.

Нашите продукти са с европейски сертификат за качество и гаранция.
Благодарение на нашия дългогодишен опит Baby Giggle се превърна в сензация от самото начало! Това ни мотивира да продължаваме да се развиваме и работим, влагайки от себе си сърце, душа и желание да създадем комфорт на вас и вашите деца!

По-щастливи с Baby Giggle

Количките MIKADO се произвеждат изключително от висококачествени материали.

posted in: Новини | 0

Количките MIKADO се произвеждат изключително от висококачествени материали.

“Нашата компания е добре обучени служители + много добро качество на суровините + модерна технология, която комбинира заедно ни позволява да произвеждаме най-качествените детски колички.”

Фирма “Папилион ЕООД” стана ексклузивен представител на още един водещ производител на детски колички от Полша – “Dorjan”

posted in: Новини | 0

Марката DORJAN е удовлетворението на клиентите с висококачествени продукти. DORJAN е репутацията и доверието, което клиентите ни гласуват. 

ЗАЩО НИЕ?

Основният профил на нашата дейност е производството на колички. Нашата оферта включва многофункционални колички, двойни колички, седалки за автомобили и аксесоари. Ние се стремим да комбинираме стил, комфорт и безопасност. Количките DORJAN са изцяло проектирани и изработени в Полша, отговарят на изискванията на европейския стандарт EN 1888: 2012

КАЧЕСТВО И ОПИТ

Работейки на пазара от над 40 години, нашият опит в тази индустрия се превръща в качество. Качеството е наш приоритет, защото е свързано със сигурността на най-малките.

Фирма “Папилион ЕООД” стана ексклузивен представител на още един водещ производител на детски колички от Полша – “ZBY”

posted in: Новини | 0

ZBY e водеща фирма в производството на детски колички от Полша, отличаваща се с високо качество, иновативни системи, сертифицирана по EU стaндарт за качество:

  • Cleo 2015 Bługaria
  • ZBY Certificate

Детските колички на ZBY се отличават с функционалност, олекотена конструкция и модерен дизайн, които ще отговорят на вашите очаквания и ще гарантират дълготрайна употреба.

Продуктите на ZBY можете да откриете в нашият онлайн магазин BebetaBG.com

Компанията ZBY  произвежда колички за деца от 1993 година. От самото начало се фокусирахме върху високото качество на нашите продукти, както и върху екологичните и здравословни материали за децата.
Тъканите, използвани за производството на колички, имат сертификати за качество и съответствие със стандартите за продукти, предназначени за деца. Нашите колички са удобни, издръжливи, функционални и безопасни. Удобството се потвърждава от усмивките на децата, които използват нашите колички. Функционалността потвърждава позитивните мнения на родителите. Слушаме внимателно мненията на нашите клиенти. Сигурността на нашите продукти се удостоверява от факта, че всички наши продукти отговарят на изискванията за безопасност в съответствие с EN 1888: 2004.

Компанията ZBY-WALII си сътрудничи с продавачи от цялата страна. Нашите колички също присъстват на пазарите в Източна Европа, както и в Европейския съюз.

“Грижата за дете е първият и основен тест за връзката между човека и човека.” 
Йоан Павел II

Стикери “Бебе в колата”

posted in: Новини | 0

В секция Аксесоари можете да намерите новите ни предложения на стикери “Бебе в колата” и “Близнаци в колата”.

За всеки закупен продукт от онлайн магазина ни, всеки клиент получава БЕЗПЛАТНО стикер за автомобил “Бебе в колата”.
Стикерите имат за цел да сигнализира и предупреди околните водачи, че във Вашият автомобил се возят бебета.

Те са с ярък и модерен дизайн. Могат да бъде залепена както на стъклена , така и на метална или пластмасова повърхност на задната част на автомобила.

Есенна промоция 2015

posted in: Новини | 0

Голямо есенно намаление от 18 % на всички бебешки колички Viktor и Aston Pastello до 10.11.2015 г.!

Разгледайте моделите в промоция.

АГ болница “Селена” отпразнува своето 10 000-но бебе

posted in: Новини | 0

Selena

Днес 13.09.2015 , АГ болница “Селена” отпразнува своето 10 000-но бебе.

Какъв чудесен празник!

Имахме удоволствието и честта да обявим, че АГ болница “Селена” се присъединява към инициативата на Бебета БГ “Да засадим дръвче за всяко дете”, като през пролетта ще започне засаждането на “Горичката на Селена “

Това е първата АГ болница, която се присъединява към нашата инициатива, като проявява гражданска и социална отговорност към децата на България и българската природа!

Благодарим Ви за подкрепата скъпи приятели!

Подаръци за Свети Валентин

posted in: Новини | 0

Празникът на влюбените наближава. Не чакайте дълго за да купите подарък за вашата сладка половинка. Предлагаме ви неуспоими отстъпки преди деня на Свети Валентин.